Jim's Articles

Premium trappa 3d ritning onlineföretag

Topp designa trapp onlinetjänster 2022 ? Vackra trätrappor, Tillverkas på beställning: Designa en helt ny trappa som passar ditt utrymme! Välj design, material och ytbehandling med vår online designer – och beställ direkt på internet! Genom att kombinera över 100 års expertis inom träbearbetning med den senaste tekniken, kan vi designa och tillverka den perfekta trappan för ditt hem. Se ännu mer detaljer at Trapptillverkare. Olika träslag: Ek, ask, furu eller bok. Hos oss kan du anpassa trappens alla delar precis som du vill ha det.

Även i Sverige finns ett flertal tävlingar inom denna unika sport. Bland annat finns den fyndigt namngivna ”Stairways 2 Heaven”, en tävling som hålls för hyresgästerna i Kista Science Tower, Stockholm. Huset består av totalt 32 våningars trappor med hela 676 trappsteg. Sverige har även ”Gbg Trappathon”, en tävling som går av stapeln i Göteborg och uppgår till hela 12 kilometer. Totalt handlar det om hela 1000 trappsteg. Så om du råkar ha ett starkt intresse av att bestiga i trappor finns det med andra ord gott om möjligheter att såväl lokalt som internationellt visa upp din oanade talang.

Sist men inte minst är den möjligtvis viktigaste aspekten att ha i åtanke. En aspekt som är direkt kopplad till säkerhet, komfort och till viss del design, nämligen stegförhållanden. En säker och komfortabel trappa bör inte innehålla några variationer när det kommer till steghöjd eller stegdjup. Istället ska trappor karaktäriseras av kontinuitet utan några överraskningar, detta för att kunna bibehålla samma gångtempo. Inte nog för att det är behagligare att gå i en trappa med samma stegförhållanden från början till slut, men det är också betydligt säkrare.

En viktig faktor för trappans utseende och känsla är naturligtvis materialet och vi jobbar ständigt på att utveckla vårt urval och sortiment. Idag erbjuder vi trappor i ek, furu, ask och bok. De flesta väljer ett träslag som på något sätt går i linje med befintliga golv, lister eller annan del av inredningen. Har man exempelvis ekparkett hemma är det naturligt att välja en trappa i ek och istället ha vangstycken och delar av räcket i annan färg, såsom vitmålad furu. Det är dock din egen kreativitet och smak som sätter gränserna, inte vi! Läs extra information at stepsta.se.

Erbjuder ni andra färger och bets än vad som finns i er Online Designer? Ja, ladda hem vår färgkarta på bets här. Gällande täckmålning så erbjuder vi alla RAL-färger. Ange kommentar i kassan, exempelvis ”Byt ut RAL 9010 till RAL 1013”, eller ”Byt ut bets 018 till 083-S”. Vi kan även erbjuda NCS-färger mot en extrakostnad – kontakta oss isåfall. Vad är det för tjocklek på era vangstycken och trappsteg? Vår standarddimension är 40 mm för både vangstycken och plansteg. Vi reserverar oss dock för att vårt budgetmaterial ”Furu ekonomi” i vissa fall kan ha 38 mm.